Att röka en cigarett är att ta en liten paus från vardagen. Hur oglamoröst det än kan vara att stå ute i kylan och ta del av en nikotinfix så är det ändå en liten strimma av festlighet bland alla rutiner. En sån vana är det såklart väldigt svårt att bli av med. Läs gärna mer på elekcig.se

Att röka ecigg är däremot ett väldigt bra alternativ som förändrar det värsta samtidigt som det bibehåller det bästa med en dålig vana. En ecigg låter dig få ditt nikotinbehov tillfredsställt med känslan av en riktig cigarett samtidigt som du istället för skadlig rök drar i dig vattenånga istället.

Ångan består av så kallad ejuice och du avgör själv vilken nikotinstyrka den ska ha. Det finns alltså ingen anledning för även den mest härdade nikotinisten att inte slänga ett öga mot den här produkten. Hur hög nikotinhalt du har i ejuicen avgör också vilken känsla eciggen har. Ju högre nikotinhalt i ejuicen desto mer riv i eciggen. Det går med andra ord att komma ganska nära upplevelsen av en vanlig cigarett.

Ejuice till ecigg finns dessutom i mängder av olika smaker. Smakerna finns i allt från exotiska frukter som kiwi och ananas till bakelser och drinkar. Självklart finns också traditionella smaker som tobak och menthol.

Att som rökare börja röka ecigg är att återvinna friheten. Sedan några år tillbaka har cigaretter blivit ett allt mindre uppskattat inslag i gatumiljön. Det finns helt enkelt inte särskilt många platser kvar där man får röka vanliga cigaretter. Om man röker ecigg däremot så kan man sprida doften av vanilj eller körsbär omkring sig. Det är inte lika många som irriterar sig på det.

Så testa ecigg om det är så att du vill bibehålla de positiva aspekterna av en dålig vana – om du vill göra en dålig vana lite bättre.

Ecigg – en bättre nikotinvana