Med ordentliga och precisa butiksvågar kan du enkelt erbjuda dina kunder en professionell service. Butiksvågar finns i olika former och storlekar och är utformade att klara olika typer av vikter, utifrån kunden och företagets behov.

När man tänker på butiksvågar är det vanligt att man associerar till godisbutiker eller frukt- och grönsaksstånd. I dessa typer av affärer eller stånd så används vågar flitigt då majoriteten av försäljningen och prissättningen sker i form av gram, hekto eller kilo. Förr var det inte lika vanligt med digitala butiksvågar som det är idag. Nuförtiden syns dessa i var och varannan mataffär och används av kunderna själva när det kommer till att mäta upp den extra kostnaden för t ex tomater, apelsiner, lösgodis eller potatis.

 

Butiksvåg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du ett eget företag och vill börja låta dina kunder kunna väga sin egen mat hittar du enkelt dessa vågar på internet. Även när det kommer till något så simpelt som en våg är det viktigt att du kollar upp att vågen kan ge dig exakt det du vill kunna erbjuda dina kunder. Det är att rekommendera att man köper in en våg som i sig själv inte väger mycket. Då kan du själv förflytta den runt i butiken om det skulle behövas, eller ta med den på reparation om den skulle gå sönder.

Med en butiksvåg sparar du som butiksägare betydligt mer tid i kassan, och därmed kan ge både bättre och snabbare service till dina kunder. Många personer föredrar också att själva kunna se och räkna ut priset på sina varor innan dom kommer till kassan och betalar. Gör ett smart drag för din affär och beställ en butiksvåg idag!

Låt kunderna väga maten med en butiksvåg