Motoroptimering som tjänst har verkligen exploderat på senare år. Jag tänkte idag ställa mig frågan varför. Svaret är både enkelt och svårt. Enkelt i den meningen att ju egentligen säger sig självt att alla såklart vill ha en bil som går snabbare och dricker mindre bränsle till en låg kostnad. Å andra sidan kan man fundera på varför man inte från början skaffar en snabbare bil.. Skulle jag svara på den senare frågan så beror det såklart på att du får betala betydligt mer för de extra hästkrafterna hos bilförsäljaren än om du på eget bevåg investerar i ett trimchip. Finns det några betänkligheter kring att utföra en motoroptimering på din bil. Egentligen inte, som det ser ut idag men minskade kostnader för bränsle och en bil som är säkrare vid omkörningar är det bara fördelar. Självklart får du lägga ut lite pengar initialt men på lite sikt har du sparat in dessa pengar. Att få ut max av sin bil borde vara det naturliga. Kontakta din lokala trimfirma för mer information om hur du ska gå tillväga för att på sikt spara pengar och öka din körglädje. Lycka till med din motoroptimering säger vi här på bloggen.

Motoroptimering ftw?