BanisterVad ska man ha för trappräcke? Det finns mycket att välja mellan. Ett snyggt trappräcke gör stor skillnad till hela interiören och/eller exteriören. En detalj som skapar unika uttryck med både estetik och funktionalitet i åtanke. Att investera i ett trappräcke är en investering för livet, därför är det viktigt att välja ett räcke med hög kvalité och snygg design. Då kan det vara bra att köpa trappräcke från Dolle. Trappräcken som håller en hög standard gällande både uttryck och praktisk funktion.

Räcken behövs både ute och inne. Till trappor likväl som altaner. Perfekt som inramning vilket i sig skapar rum. Det är också en säkerhetsåtgärd som gör att alla i familjen kan känna sig trygga. Har man barn är det definitivt en viktig investering att göra. Prova Alu är en design som ger en minimalistisk och stilren känsla samtidigt som det är flexibelt och praktiskt. Ett trappräcke som håller länge både ur en designaspekt och slitaspekt. Detta trappräcke finns med detaljer som plexiglas för garanterat hög säkerhet och även med sidomonterade stolpar för trappan till loftet inne eller för övervåningen.

Vilket trappräcke behöver ni? Tänk på vad som är viktigt för er. Är designen det primära och funktionen det sekundära? Behöver ni barnsäkra eller vill ni skydda mot eventuell vind? Det är viktigt att se till sina behov innan man tar ett beslut, då trappräcken ofta är en långsiktig investering. Behoven kan också skifta något beroende på om räcket ska vara inomhus eller utomhus. Kanske vill ni ha ett räcke med plexiglas utomhus för att skydda mot väder och vind? Men ett räcke utan plexi inomhus för ett mer luftigare intryck?

Slutligen kan det vara bra att tänka på vilket material ni helst föredrar. Det finns flera varianter att välja mellan. Se till att välja det som passar just ert hem. Genom att välja rätt material, design och funktion gör att ni aldrig behöver byta ut ert räcke.

Snygga och praktiska trappräcken