PersienneHar du tröttnat på omoderna persienner som samlar damm och vars lameller många gånger viker sig eller går sönder? Bor du på bottenvåning eller i en villa med insyn från gatan och har tröttnat på att ha det nedrullat och mörkt under dygnets alla timmar? Lösningen är här med plisségardiner persienn.

Plisségardiner är ett relativt nytt och roligt alternativ istället för persienner. De är moderna, fukttåliga, stilrena och släpper in en hel del solljus samtidigt som de täcker för insyn. Plisségardiner finns i flera olika färger, tyger och mönster och är därmed ett perfekt sätt att modernisera och inreda dina fönster. Eftersom Plisségardinerna finns i olika tyger, så betyder det att man kan anpassa ljus- och värmeinsläpp beroende på sina egna preferenser och på det rum som ska inredas. Man kanske vill ha en helt täckande plisségardin med så lite ljusinsläpp som möjligt i sovrummet, medans i vardagsrummet en plissé med mer luftigt och ljust tyg, så att man kan ta vara på dagsljuset. Persienner erbjuder inte samma valmöjligheter och är därför mer begränsande i sin funktion.

Eftersom plissén är fukttålig så går det utmärkt att inreda och täcka insyn från badrumsfönstren med just denna gardin som är förutom finare, även billigare än andra alternativ på marknaden som t.ex. frostad glas.

Är du inte övertygad än? Medans persienner har en enformig och enkel design så att de endast kan rullas uppifrån ner så är Plisségardinen motsatsen. Den här revolutionerande gardinen går istället att regleras så att den kan dras uppifrån ner, nerifrån upp, så att den täcker hela fönstret, en del av fönstret och det bästa är att den håller sig på plats på ett enkelt sätt.

Plisségardiner är inte bara en gardin utan även ett inredningsval och därmed ett sätt att liva upp dina rum, våga byta bort dina gamla persienner och upplev skillnaden själv.

Plisségardiner är det nya måstet